Pelanggan Inception Pertama Kami

Pemasangan Sepantas 1 Hari ?

Alhamdulillah, pelanggan Model Waterfilter Inception ( Alakaline water filter 2 in 1) telah selesai proses installation . Apa yang menggembirakan hati pelanggan ialah proses pemasangan sepantas satu hari sahaja. COWAY memang the best, tip top servis. Saya sebagai agen pun terkejut sebab paling awal saya janjikan pemasangan pada hari Jumaat sebab submit order form pada hari Rabu. Biasanya proses confirmation by phone daripada pihak HQ dilakukan pada hari khamis dan pemasangan adallah pada hari berikutnya. Namun, hari Rabu juga konfirmation dilakukan dan pemasangan berjaya pada hari khamis. Mana tak happy pelanggan kami, dah tak perlu masak air lagi dan dapat pula Air Alkali kat dapur je,,Hannya tekan, zasss keluar air alkali..tengok sebulan lagi harus kurus pelanggan tu, maklumlah air alkali ni memang salah satu fungsinya ialah sangat sesuai untuk orang diet...boleh membantu proses kurus :-)



Jika ada sebarang pertanyaan atau kemusykilan, jangan segan untuk hubungi saya ye !
Emel : tufadz@gmail.com
Blog : www.tuanfadzilah.blogspot.com
Tel : 019 259 3293

Model Water Filter Standing Floor Sesuai untuk premis Niaga Anda

Adakah anda memiliki butik atau premis bisnes yang sentiasa dikunjungi pelanggan?

Tahukah anda, kos untuk air bersih bagi anda, staff dan semua pelanggan adalah serendah RM 4.70 sahaja setiap hari. Anda tak perlu risau stok air minuman untuk staff dan pelanggan anda tidak mencukupi. Dengan COWAY, masalah anda akan selesai. Tambahan pula air bersih yang anda sediakan untuk pelanggan terdapat dalam 3 pilihan suhu iaitu panas, sejuk dan ambient (suhu biasa).


Untungkan jika pelanggan anda senang hati berbelanja di premis niaga anda. Seronok boleh shopping sambil minum air Free.
Staff pun happy sebab suasana kerja yang kondusif.  Dapat berjimat untuk kos Air harian. Tak perlu fikir untuk beli Air, nak minum air panas atau sejuk cuma tekan butang COWAY je.
Boss lagila Happy, maklumlah Staff & pelanggan kan aset penting bisnes. Kalau Mereka Happy, Kita pun akan happy secara automatik.

Jika ada sebarang pertanyaan atau kemusykilan, jangan segan untuk hubungi saya ye !

Emel : tufadz@gmail.com
Blog : www.tuanfadzilah.blogspot.com
Tel : 019 259 3293


Inception-Penapis Air Beralkali



Saya kongsikan model water filter yang terbaru dari COWAY. Sangat sesuai untuk mereka yang memerlukan Air beralkali . 

Harga model Inception ini ialah RM 7 500, atau sewa bulanan sebanyak RM 198.
Sangat Murah bagi harga penapis air beralkali yang juga air tapisan nano membran untuk air biasa.
hanya 1 waterfilter diperlukan untuk satu keluarga yang memerlukan Air alkali dan juga untuk penggunaan air tanpa alkali !

PROMOSI Istimewa dari pihak COWAY ialah Beli Inception &  PERCUMA Penapis Udara Aires yang bernilai RM 2500 (Jadi Nilai Inception Hanya RM5000).






Jika ada sebarang pertanyaan atau kemusykilan, jangan segan untuk hubungi saya ye !

Emel : tufadz@gmail.com
Blog : www.tuanfadzilah.blogspot.com
Tel : 019 259 3293

Copyright to FADZILAH
Designed by UMIESUEstudio 2015