4 Sebab Utama Anda Perlu Pilih COWAY

OK..Pada Kali ini  Saya mahu senaraikan 7 sebab Kenapa Anda perlu pilih Penapis Air COWAY untuk kegunaan Anda Sekeluarga.

1. Design Yang Unik dan Menarik

Contohnya Design Cik Petit..Memang kellas sangat sebab anda boleh tadah air untuk diminum tanpa perlu tunggu. Automatik air keluar dan berhenti bila penuh cawan anda :-). Memang best dan sangat Moden !

2. Mempunyai Pusat R&D di Seoul University Untuk Kajian Berterusan dan  Ujian Keupayaan Produk.
Setakat ini,   250 Orang Professional Researcher  fokus untuk program R&D COWAY. Ini bagi memastikan Produk yang dihasilkan adalah berkualiti tinggi dan memenuhi kehendak pengguna demi keperluan kehidupan dan kesihatan yang seimbang untuk semua pengguna.


3. Mempunyai Sijil Halal JAKIM & SIRIM


Walaupun Produk COWAY keluaran KOREA, namun Pihak syarikat Komited dan sensitif dengan keperluan pengguna Islam seluruh dunia khususnya bagi rakyat Malaysia. Pihak JAKIM telah mengiktiraf Sijil Halal untuk semua Produk. Pihak SIRIM juga mengiktiraf produk-produk keluaran COWAY.
4. Mempunyai Sehingga 4 Suhu Air
Untuk Model Villaem, ada 4 suhu air iaitu panas, suam, suhu bilik dan sejuk. Yang lain ada juga yang mempunyai 3 suhu iaitu panas, sejuk dan suhu bilik. Walaupun ada model yang tidak mempunyai suhu suam, anda boleh tambah air panas dan suhu bilik secara manual, cuma tekan butang sahaja..senang sangat :-) 


Ada lagi 3 sebab lain Anda perlu tahu kenapa anda perlu  pilih COWAY dan menikmati Gaya Hidup COWAY..saya akan sambung pada entri berikutnya...


Jika ada sebarang pertanyaan atau kemusykilan, jangan segan untuk hubungi saya ye !

FB : Tuan Fadzilah Tuan Sulaiman
Emel : tufadz@gmail.com
Blog : www.tuanfadzilah.blogspot.com
Tel : 019 259 3293
Copyright to FADZILAH
Designed by UMIESUEstudio 2015