Pelanggan Inception Pertama Kami

Pemasangan Sepantas 1 Hari ?

Alhamdulillah, pelanggan Model Waterfilter Inception ( Alakaline water filter 2 in 1) telah selesai proses installation . Apa yang menggembirakan hati pelanggan ialah proses pemasangan sepantas satu hari sahaja. COWAY memang the best, tip top servis. Saya sebagai agen pun terkejut sebab paling awal saya janjikan pemasangan pada hari Jumaat sebab submit order form pada hari Rabu. Biasanya proses confirmation by phone daripada pihak HQ dilakukan pada hari khamis dan pemasangan adallah pada hari berikutnya. Namun, hari Rabu juga konfirmation dilakukan dan pemasangan berjaya pada hari khamis. Mana tak happy pelanggan kami, dah tak perlu masak air lagi dan dapat pula Air Alkali kat dapur je,,Hannya tekan, zasss keluar air alkali..tengok sebulan lagi harus kurus pelanggan tu, maklumlah air alkali ni memang salah satu fungsinya ialah sangat sesuai untuk orang diet...boleh membantu proses kurus :-)



Jika ada sebarang pertanyaan atau kemusykilan, jangan segan untuk hubungi saya ye !
Emel : tufadz@gmail.com
Blog : www.tuanfadzilah.blogspot.com
Tel : 019 259 3293

Copyright to FADZILAH
Designed by UMIESUEstudio 2015